Obědy a večeře

NABÍDKA OBĚDŮ A VEČEŘÍ fy LAKŠMANNA

Jídelníček od 15.4. do 16.4.


PONDĚLÍ  15. 4.

Polévka: polévka gulášová s bramborem
Hlavní jídlo A: cizrnové kari s brokolicí, bylinkový bulgur
Hlavní jídlo B: krůtí kari s brokolicí, bylinkový bulgur 
Redukční oběd: kuřecí nugetky v hrachovém těstíčku, šťouchané brambory, čerstvý zeleninový salát
Redukční večeře: Bulgur se sušenými rajčaty, lososem a kuličkami mozzarelly, směs listových salátů s vlašskými ořechy

Zdravotní účinky: Cizrna, stejně jako krůtí maso, je ideálním zdrojem kvalitních bílkovin, železa, vápníku a zinku.


ÚTERÝ  16. 4.

Polévka: polévka hrstková s ječnými krupkami
Hlavní jídlo A: domácí holandský řízek s goody foody s "hovězí příchutí" a zeleninou, brambory s máslem, zeleninová obloha
Hlavní jídlo B: obalované filé z mořské štiky, brambory s máslem, zeleninová obloha
Redukční oběd: krůtí filet s krustou z pečené dýně, vlašských ořechů a mladých cibulek, jáhlové šišky, špenát, zeleninová obloha
Redukční večeře: domácí kuličky z hovězího masa, dip z pečené papriky a rýžové smetany s česnekem, bylinková pohanka, zeleninový salát

Zdravotní účinky: Ume ocet vyrovnává acidobazickou rovnováhu pokrmu a obsahuje řadu enzymů zlepšující trávení.


CENÍK

Polévka - 35 Kč | Hlavní jídlo - 155 Kč