Obědy a večeře

NABÍDKA OBĚDŮ A VEČEŘÍ fy LAKŠMANNA

Jídelníček od 25.2. do 26.2.


PONDĚLÍ  25. 2.

Polévka: polévka pohanková s brokolicí
Hlavní jídlo A: lasagne s rostlinnou bílkovinou, zeleninová obloha
Hlavní jídlo B: lasagne s krůtím masem, zeleninová obloha    
Redukční oběd: květák zapékaný s olomouckými tvarůžky a bramborami, čerstvý zeleninový salát
Redukční večeře: kuřecí plátky s nádivkou, celozrnný kuskus, čerstvý zeleninový salát

Zdravotní účinky: Pohanka je výborným zdrojem rutinu, který zpevňuje cévy. Brokolice je ceněna pro obsah látek zabraňujících rakovinovému bujení.


ÚTERÝ  26. 2.

Polévka: polévka s bílou fazolí a zeleninou
Hlavní jídlo A: tofu kostky, kapusta, brambory
Hlavní jídlo B: vepřová kýta, kapusta, brambory
Redukční oběd: kaše ze žlutého hrachu, domácí ovesná bageta, restovaná cibule, čerstvý zeleninový salát
Redukční večeře: tuňákový salát s pohankou, restovanou cibulkou a sušenými rajčaty s hoblinakami sýra sýra Gran Padano, čerstvý zeleninový salát

Zdravotní účinky: Řasa wakame, která je vařena spolu se zelím, odstaňuje antinutriční látky a obohacuje celé jídlo o jód a další důležité minerální látky.


CENÍK

Polévka - 35 Kč | Hlavní jídlo - 155 Kč